Cum faci să persiste parfumul tău mai mult timp

Mulţi dintre noi ne plângem pentru că nu ne persistă parfumul. Ai încercat aceste trucuri, sau te dai cu parfum cum apuci?

 • În primul rând, contează unde te dai cu parfum. Recomandările sunt: în spatele gâtului- la ceafă, la încheieturile mâinilor şi pe coate, pe decolteu, pe lobul urechii, şi în spatele genunchilor.
 • Dacă doreşti ca parfumul tău să persiste, când alegi un anumit parfum, cumpără-ţi toată gama. În felul acesta, mirosul va dura mai mult timp! Dacă nu ai produse de ingrijire din aceeaşi gamă, cumpără-ţi unele fără parfum, ca să nu amesteci mirosurile.
 • Cel mai bun moment de a te da cu parfum este atunci când ieşi de la duş, după ce îţi usuci pielea şi te dai cu cremă hidratantă. Parfumul rezistă mai mult ore dacă înainte să-l pulverizezi pe piele, aplici un strat de cremă hidratantă.
 • Un alt truc este să pulverizezi parfum peste peria de păr şi apoi să te perii cu ea. În felul acesta, mirosul o să dureze mai mult fără ca parfumul să îţi usuce părul!
 • Specialiştii atrag atenţia  asupra unui obicei pe care îl au anumite femei, dar care este greşit: frecarea încheieturilor mâinilor după pulverivarea parfumului! Dacă face asta, o să distrugi notele de vârf ale parfumului.
 • Evită să aplici parfum direct pe haine pentru că unele pot conţine esenţe puternice, care-ţi pot păta hainele sau accesoriile. De asemenea, nu se recomandă parfumarea hainelor de piele.
Advertisements

4 Comments Add yours

 1. Isabella says:

  Super!Chiar sunt folositoare aceste sfaturi ☺

  Like

 2. Claudia Adriana says:

  Unele chiar nu le știam, super! Zi frumoasa😇

  Liked by 1 person

 3. ayeaye20 says:

  Dar si daca haina e prea aproape de locu parfumat se face trasferu si tot se pateaza haina, din neagra se face alba…zic unii ca pacatul are miros neplacut, deci creca daca ajungem sfintii o sa mirosim ca Sfintele Moaste…

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s